Ο προπονητής της Νορβηγίας αιτιολόγησε την αλλαγή του Έρλινγκ Χάαλαντ τονίζοντας πως δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει να παίζει.

Ο προπονητής της Νορβηγίας Stale Solbakken δήλωσε ότι ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει να παίζει, καθώς ο επιθετικός αποχώρησε στην ήττα της ομάδας του με 2-1 στην έδρα της Σκωτίας.

Ο Χάαλαντ σκόραρε με πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο για να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι αποχώρησε μετά το 84′ και παρακολούθησε από την άκρη του γηπέδου την ισοφάριση του Λίντον Ντάικς για τη Σκωτία τρία λεπτά αργότερα, ενώ σχεδόν αμέσως μετά ακολούθησε το νικητήριο γκολ του Κένι ΜακΛιν.

Η Νορβηγία πίεσε για την ισοφάριση στις καθυστερήσεις, καθώς η Σκωτία αμυνόταν σθεναρά, αλλά χωρίς τον επιθετικό της στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπόρεσε να παραβιάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων και έχει μόλις έναν βαθμό σε τρεις αγώνες.

Ο Solbakken ρωτήθηκε για την απόφασή του να βγάλει εκτός αγώνα τον Χάαλαντ και δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Ζήτησε να τον αλλάξω. Τον κρατήσαμε στον αγωνιστικό χώρο 10-12 λεπτά περισσότερο. Στα τελευταία λεπτά που ήταν στον αγωνιστικό χώρο, παίξαμε με έναν παίκτη λιγότερο. Ήταν εντελώς άδειος. Έχει παίξει μόνο 60 λεπτά αρκετές φορές στο παρελθόν. Μιλάμε για 30 βαθμούς κελσίου, εφαρμόζεται. Ξέμεινε από δυνάμεις».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!