Το συμβόλαιο του Λιούις Χάμιλτον παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλων των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού εδώ και μήνες.

Το συμβόλαιο του Λιούις Χάμιλτον, του κορυφαίου οδηγού της Formula 1 που δεν έχει ακόμα υπογράψει για το 2024, έχει καταλάβει το ενδιαφέρον όλων των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού εδώ και μήνες. Παράλληλα, υπήρξαν φήμες για ενδιαφέρον της Ferrari, αλλά αυτές φαίνεται να μην είναι σημαντικές.

Παρά τις προηγούμενες δηλώσεις του διευθυντή της Mercedes F1, Τότο Βολφ, ότι η ανανέωση του συμβολαίου του Χάμιλτον είναι μια τυπική διαδικασία που θα επιλυθεί γρήγορα, πρόσφατα ανέφερε ότι στόχος τους είναι να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες πριν τον αγώνα του Grand Prix του Καναδά (16-18/6).

Ωστόσο, ο Λιούις Χάμιλτον δημόσια διαψεύδει αυτήν την δήλωση του Βολφ, με το GP του Καναδά να είναι προ των πυλών.

«Έχω συναντήσει τον Τότο, μιλήσαμε πολλές φορές, έχουμε σπουδαία σχέση αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μπορώ να πω προς το παρόν», συνέχισε ο Χάμιλτον. «Ναι, έγινε κάποια πρόοδος αλλά δεν υπάρχει κάτι καινούργιο να προσθέσω».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πολλοί θέλουν την καθυστέρηση να ωφείλεται στο οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας ενώ άλλοι ότι το εμπόδιο είναι οι δραστηριότητες του Λιούις σε κοινωνικού ενδιαφέροντος τομείς και προγράμματα, όπως το Mission 44.

«Πιστεύω πως έχουμε καλύψει πολλά από όσα βρίσκονται ήδη στο προηγούμενό μας συμβόλαιο. Έχουμε μια υπέροχη ομάδα ανθρώπων πίσω στο εργοστάσιο, που εστιάζουν στα θέματα της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης, και ειλικρινά έχει γίνει τεράστια πρόοδος από τις πρώτες μας σοβαρές κουβέντες [για τα θέματα αυτά].

Η δουλειά που κάνουμε με τις [πρωτοβουλίες] Accelerate 25 και Ignite, που περιλαμβάνονται τώρα στη Mission 44, έχω την αμέριστη υποστήριξη της ομάδας. Εστιάζουμε πάντοτε σε αυτά. Είμαι πολύ περήφανος για το σημείο που έχουμε φτάσει τη Mission 44, χρηματοδοτούμε σήμερα 25 ή 26 διαφορετικούς οργανισμούς. Αρχίζουμε να έχουμε επίδραση κι ελπίζω ότι θα δούμε περισσότερους μαθητές από διαφορετικές [κοινωνικές] ομάδες», κατέληξε ο Χάμιλτον.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!