Ο πρώην σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, Σακίλ Ο'Νιλ, αποκάλυψε τους «κανόνες» που έχει θέσει στα παιδιά του.

Ο πρώην σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς και πρωταθλητής του ΝΒΑ, Σακίλ Ο’Νιλ, αποκάλυψε τους «κανόνες» που έχει θέσει στα παιδιά του όσον αφορά στην προσωπική τους ζωή.

«Οι γιοι μου μπορούν να βγουν ραντεβού στα 18 τους. Οι κόρες μου στα 24. Μπορεί να μη το θεωρείτε δίκαιο, όμως οι κόρες μου είναι πολύ πιο έξυπνες από τους γιους μου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

»Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως δεν έχουν ανάγκη κανέναν για να είναι ευτυχισμένες και ότι μπορούν να κάνουν τα δικά τους πράγματα», ανέφερε ο Σακίλ Ο’Νιλ.

Τέλος, όταν κλήθηκε να στείλει ένα μήνυμα στους επίδοξους μνηστήρες των κορών του, προειδοποίησε πως «θα πρέπει να είναι προσεκτικοί γιατί θα τους βασανίσω».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!