Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι πλέον σίγουρη ότι ο Νταβίντ Ντε Χέα θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι πλέον σίγουρη ότι ο Νταβίντ Ντε Χέα θα επεκτείνει το συμβόλαιό του στον σύλλογο, υποστηρίζει νέο δημοσίευμα.

Ο Ισπανός διεθνής δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των παικτών που θα παραμείνουν στον σύλλογο, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις για ένα συμβόλαιο αξίας 375.000 λιρών την εβδομάδα. Η Daily Mail αναφέρει ότι η Γιουνάιτεντ δεν είναι σίγουρη ότι ο τερματοφύλακας θα παραμείνει, αν και ο σύλλογος ανακοίνωσε επίσημα ότι συνεχίζει να μιλάει με τον παίκτη και τους εκπροσώπους του σε μια προσπάθεια να τον ανανεώσει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το συμβόλαιο του Ντε Χέα λήγει στις 30 Ιουνίου και έχει συνδεθεί με μια μεταγραφή-σοκ στη Σαουδική Αραβία για να συναντήσει τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά. Έχει αμφισβητηθεί κατά καιρούς στο Ολντ Τράφορντ και πέρασε μια ιδιαίτερα γεμάτη λάθη σεζόν 2022-23, με αποκορύφωμα το πάρε-βάλε στον Ιλκάι Γκουντογκάν στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η Γιουνάιτεντ φέρεται να εξετάζει μια σειρά από νέους τερματοφύλακες αυτό το καλοκαίρι, όπως τον Ντιόγκο Κόστα της Πόρτο, καθώς ο Έρικ τεν Χαγκ προσπαθεί να ανανεώσει την ομάδα του. Ανεξάρτητα από την απόφαση του Ντε Χέα, είτε μείνει είτε φύγει, ο προπονητής της Γιουνάιτεντ λέγεται ότι θέλει απεγνωσμένα να υπογράψει έναν νέο τερματοφύλακα αυτό το καλοκαίρι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!