Το ταξίδι της για τη δύσκολη αναμέτρηση εναντίον της Γαλλίας ξεκίνησε η Εθνική Ελλάδας.

Μία ημέρα μετά τη νίκη με 2-1 επί της Ιρλανδίας στην «OPAP Arena», η αποστολή της εθνικής ομάδας αναχώρησε για το Παρίσι ενόψει του κρίσιμου και ιδιαίτερα δύσκολου αγώνα της με τη Γαλλία την ερχόμενη Δευτέρα (19/06, 21:45), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων για τα προκριματικά του Euro 2024. Εθνική Ελλάδας

Οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ, με ανεβασμένη ψυχολογία χάρη στο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Ιρλανδούς, αναχώρησαν στις 17:00, από το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Νωρίτερα σήμερα (17/6), η Εθνική Ελλάδος προπονήθηκε στο «Γ. Καμάρας». Οι διεθνείς ακολούθησαν διαφορετικά προγράμματα, ανάλογα με τον χρόνο συμμετοχής τους στον χθεσινό αγώνα με την Ιρλανδία.  Εθνική Ελλάδας

Αύριο, Κυριακή 18 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι συνεντεύξεις Τύπου των εθνικών Ομάδων της Γαλλίας και της Ελλάδας, καθώς και οι επίσημες προπονήσεις τους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!