Κανονικά θα διεξαχθεί ο 4ος τελικός των πλέι οφ της Basket League, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ενώ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Κανονικά θα διεξαχθεί ο 4ος τελικός των πλέι οφ της Basket League, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, απόψε (15/6, 21:15), στο ΟΑΚΑ. Μετά την ανακοίνωση της ΓΓ Αθλητισμού στην οποία αποσαφηνίζεται ότι οι αγωνιστικές εκδηλώσεις, δεν εμπίπτουν στο τριήμερο εθνικό πένθος, που κηρύχθηκε από την υπηρεσιακή κυβέρνηση, ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του ναυαγίου της Πύλου στον 4ο τελικό, ενώ οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν στην συνάντηση με πένθος στις εμφανίσεις τους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός αναφέρει:

«Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας του ναυαγίου της Πύλου θα τηρηθεί πριν την έναρξη του αποψινού (15/6, 21:15) 4ου Τελικού των Playoffs της Basket League Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με απόφαση του ΕΣΑΚΕ και συμφώνως με την διευκρινιστική ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Επίσης οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν στην συνάντηση με πένθος στις εμφανίσεις τους, ενώ δεν θα ακούγεται μουσική κατά τη διάρκεια των διακοπών και των τάιμ άουτ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!