Ολυμπιακός: Ο Μαντί Καμαρά επιστρέφει στον Πειραιά, καθώς η Ρόμα αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την ρήτρα για την εξαγορά του.

Ο Μαντί Καμαρά επιστρέφει στο λιμάνι, καθώς η Ρόμα αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την ρήτρα για την εξαγορά του που είχε θέσει ο Ολυμπιακός.

Ο 26χρονος μέσος από τη Γουϊνέα αποχαιρέτισε την ιταλική ομάδα και επιστρέφει στους «ερυθρόλευκους», με τους οποίους έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο.

Ο Καμαρά είχε, ως δανεικός, 15 συμμετοχές στη Serie A και 6 ματς και 1 ασίστ στους ομίλους του Europa League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είναι πάντα δύσκολο να λες αντίο. Θα είμαι πάντα ευγνώμων που έπαιξα για την Ρόμα και για το χρόνο που πέρασα στο σύλλογο, μοιράστηκα τα αποδυτήρια με σπουδαίους συμπαίκτες, από τους οποίους έμαθα πολλά.

»Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες, τους διοικούντες, το προπονητικό επιτελείο και τους οπαδούς. Εύχομαι στο σύλλογο τα καλύτερα για το μέλλον», ανέφερε στη δήλωση του ο Καμαρά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!