Ο Γιώτης Τσαλουχίδης θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναχαϊκή, αφού έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Πέτρο Σταθάκη και αναμένεται μόνο η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ.

Τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει η Παναχαϊκή. Μάλιστα, η ομάδα της Πάτρας έχει έρθει σε συμφωνία με την Γιώτη Τσαλουχίδη προκειμένου να αναλάβει τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Γιώτης Τσαλουχίδης

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού κατείχε το πόστο του τεχνικού διευθυντή στη Βέροια και τις επόμενες ημέρες θα έρθει στην Πάτρα για να αναλάβει και επίσημα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο υπεύθυνος της ομάδας, Πέτρος Σταθάκης, θα του δώσει τα «κλειδιά» της ομάδας καθώς του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

Εκτός από το κομμάτι της διεύθυνσης του ποδοσφαιρικού τμήματος, οι «κοκκινόμαυροι» φέρεται να έχουν συμφωνήσει και με τον Κώστα Γεωργιάδη για τη θέση του προπονητή.

Φυσικά, αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις προκειμένου όλα να πάρουν οριστική μορφή.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Γιώτης Τσαλουχίδης. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.