Ο Νίκολα Γιόκιτς μόλις είδε πόσοι του είχαν στείλει μήνυμα, άρχισε να βρίζει και είπε ότι θα κλείσει το κινητό του.

Απολαυστικός Νίκολα Γιόκιτς. Και πως να είναι άλλωστε…

Ο Σέρβος MVP παίκτης των Ντένβερ Νάγκτς έδωσε ρεσιτάλ στη συνέντευξη τύπου λίγο μετά την κατάκτηση του πολυπόθητου πρωταθλήματος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για τον Νόβακ Τζόκοβιτς έσπευσε να δει αν του έχει στείλει μήνυμα συγχαρητηρίων ο Σέρβος τενίστας. Τότε το κινητό του άρχισε να χτυπά ακατάπαυστα.

Εκείνος δεν άντεξε και άρχισε να βρίζει: «Ωωω… γ@μώτο». Τότε ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε πόσα μηνύματα έχει, με τον Νίκολα Γιόκιτς να απαντάει: «Πολλά. Θα κλείσω το κινητό μου».

Απολαύστε τον:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!