Με ανάρτηση στο instagram αποχαιρέτησε ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Με ανάρτηση στο instagram αποχαιρέτησε ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος πέθανε σήμερα (12/6) στις 10:30 (ώρα Ελλάδας) στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε της Ρώμης, όπου νοσηλευόταν από την περασμένη Παρασκευή, πάσχων από λευχαιμία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Υπάρχει μια φράση που αναφέρεται πάντα από τους παίκτες που, με τον καιρό, έχτισαν το μεγαλείο και τις επιτυχίες της Μίλαν. Τα λόγια που είπε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο η πρώτη τους συνάντηση: “Η αποστολή μας θα είναι να κερδίσουμε στην Ιταλία, στην Ευρώπη και στον κόσμο. Μέσα από το όμορφο παιχνίδι”. Πολλοί τον έβλεπαν ως οραματιστή και είχαν δίκιο. Ποδοσφαιρικά τα είχε προβλέψει όλα πολύ νωρίτερα από τους άλλους και μάλιστα έγινε ο πιο επιτυχημένος πρόεδρος στην ιστορία του συλλόγου.

Πρόσφατα, ως ιδιοκτήτης της Μόντσα, εκπλήρωσε άλλο ένα όνειρο, γιατί στα όνειρα το μέγεθος δεν παίζει ρόλο. Μπορούν ακόμη και να περιέχονται σε μια μικρή πόλη. Θέλω να τον θυμάμαι ακριβώς έτσι, σαν τον άνθρωπο που -στο αγαπημένο μας παιχνίδι – ονειρευόταν και μετά μετέτρεψε αυτές τις σκέψεις σε πραγματικότητα.

Μια μεγάλη αγκαλιά και θερμά συλλυπητήρια σε όλους όσους τον αγάπησαν. Και ευχαριστούμε που μας έκανε να αγαπήσουμε αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι». Ινφαντίνο 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!