Ένας σπουδαίος άνθρωπος. Ένας gentleman των γηπέδων. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι απέδειξε πόσο ξεχωριστός είναι.

Ένας σπουδαίος άνθρωπος. Ένας gentleman των γηπέδων. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι απέδειξε πόσο ξεχωριστός είναι.

Αφού ολοκλήρωσε ένα ακόμα θαύμα με την Κάλιαρι (την οδήγησε από την 14η θέση της Β’ κατηγορίας στην άνοδο), έκανε κάτι ακόμα πιο ξεχωριστό. Το απόλυτο fair play.

Οι φίλοι της Κάλιαρι φώναζαν ρυθμικά «Serie B» στην Μπάρι για να την… πικάρουν. Κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος με χαρακτηριστικές κινήσεις ζητούσε να σταματήσουν και να σεβαστούν τους αντιπάλους τους. Ένα ακόμα δείγμα σεβασμού προς τους ηττημένους που θα έπρεπε να βλέπουμε σε κάθε γήπεδο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Φυσικά, ένα ακόμα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου είναι αυτό που δείχνει τον Κλαούντιο Ρανιέρι να έχει «λυγίσει» και να έχει ξεσπάσει σε λυγμούς μετά τη σπουδαία επιτυχία της Κάλιαρι και την άνοδο στη Serie A.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!