Η Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει μία συνολική αναδόμηση του ρόστερ της και κινείται και για τον Μπεντζαμίν Παβάρ.

Η Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει μία συνολική αναδόμηση του ρόστερ της και μετά την απόκτηση του Αλέξις ΜακΆλιστερ και τις επικείμενες μεταγραφές των Τουράμ (από τη Νις) και Κονέ (από την Γκλάντμπαχ), έχει κινήσει τις διαδικασίες για να κάνει δικό της και τον Μπενζαμέν Παβάρ της Μπάγερν Μονάχου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει να αλλάξει οριστικά θέση στον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, μεταφέροντάς τον μόνιμα την επόμενη σεζόν στη μεσαία γραμμή των «reds», και γι’ αυτό αναζητά έναν δεξιό μπακ, ο οποίος θα του δώσει ασφάλεια στη δεξιά πλευρά της ομάδας του.

Ο Παβάρ έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο με την Μπάγερν και δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση για να ανανεώσει τη συνεργασία του, με τα αγγλικά ΜΜΕ να επισημαίνουν πως το πιο πιθανό σενάριο είναι να πωληθεί στη Λίβερπουλ σ’ αυτό το μεταγραφικό «παράθυρο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!