Ο κίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Νταβίντ ντε Χέα δημοσίευσε φωτογραφίες από διακοπές ενώ πλανάται αβεβαιότητα για την ανανέωσή του.

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Νταβίντ ντε Χέα δημοσίευσε φωτογραφίες του από τις διακοπές του εν μέσω αβεβαιότητας για το μέλλον του στον αγγλικό σύλλογο.

Με την σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει τελειώσει μετά την οριακή ήττα από την αντίπαλο Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, ο Ντε Χέα πήγε διακοπές.

Ο ίδιος ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο που τον δείχνει να απολαμβάνει τη θάλασσα κάτω από τον ήλιο, με τη λεζάντα «Ξεκούραση. Επαναφόρτιση. Σκέψη».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το συμβόλαιο του Ντε Χέα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λήγει στα τέλη Ιουνίου, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να φέρεται να έχει συμφωνήσει για διετή επέκταση με τους “κόκκινους διαβόλους”, παρά το ενδιαφέρον από συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας.

Ωστόσο, και οι δύο πλευρές δεν έχουν βάλει ακόμα υπογραφές σε συμβόλαιο ανανέωσης, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε διαδικασία εξαγοράς από νέους ιδιοκτήτες, γεγονός που αφήνει το μέλλον του Ντε Χέα σε εκκρεμότητα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!