Ο εκτελεστικός διευθυντής της Γιουβέντους Μαουρίτσιο Σκαναβίνο, επιβεβαίωσε σήμερα (7/6) ότι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα συνεχίσει ως προπονητής της ομάδας του Τορίνο.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Γιουβέντους Μαουρίτσιο Σκαναβίνο, επιβεβαίωσε σήμερα (7/6) ότι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα συνεχίσει ως προπονητής της ομάδας του Τορίνο. «Ο Αλέγκρι δεν αμφισβητήθηκε ποτέ. Έχουμε μια συνολική συζήτηση μαζί του για όλα τα μελλοντικά σενάρια, από την αγορά, το αθλητικό κομμάτι μέχρι την οικονομική εικόνα του συλλόγου. Πάντα είχαμε καθημερινές συναντήσεις και επαφές», δήλωσε στο Sky Sports Ιταλίας.

«Αυτούς τους μήνες που περάσαμε μαζί αυτή την καταιγίδα, η σχέση μας εδραιώθηκε πολύ γρήγορα. Υπήρξαν στιγμές συζήτησης, ακόμη και έντονες σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά με αυτοκριτική και εποικοδομητική κριτική, πάντα με την επιθυμία να κάνουμε το καλύτερο για οι παίκτες», πρόσθεσε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η αποχώρηση του μεγάλου υποστηρικτή του, Αντρέα Ανιέλι και η συγκρότηση νέου διοικητικού συμβουλίου πυροδότησε τις φήμες για πιθανή αλλαγή προπονητή.

Με συμβόλαιο μέχρι το 2025, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος επικρίθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν για το παιχνίδι της ομάδας του, η οποία θα είχε τερματίσει στην πρώτη τετράδα αν δεν είχε τιμωρηθεί με 10 βαθμούς, θα συνεχίσει να καθοδηγεί τους «Μπιανκονέρι».

Την επόμενη σεζόν, εν αναμονή μιας πιθανής κύρωσης από την UEFA που θα την εμποδίσει να παίξει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η Γιουβέντους θα συμμετάσχει στο Conference League έχοντας τερματίσει στην έβδομη θέση του πίνακα της Serie A.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!