Με πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης για δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων με δηλώσεις του στις 6 Νοεμβρίου 2022.

Με πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης για δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων με δηλώσεις του στις 6 Νοεμβρίου 2022. Με συνολικό πρόστιμο 30.101 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για δύο ανακοινώσεις της, στις 5 και στις 19 Δεκεμβρίου 2022, οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων, σύμφωνα με την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απαλλάχτηκε, κατά πλειοψηφία, από την κατηγορία της δυσφήμησης ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων για μία άλλη ανακοίνωση, από τις 11 Σεπτεμβρίου 2022.

Επιπρόσθετα, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ απαλλάσσει τον Θεόδωρο Καρυπίδη, τον Αλέξη Κούγια και την ΠΑΕ Ιωνικός.

Αναλυτικά, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις:

«-Επιβάλλει στον Βαγγέλη Μαρινάκη, πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, χρηματική ποινή ύψους 20.000 ευρώ (δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων με δηλώσεις στις 06.11.2022).
Απαλλάσσει τον Γιάννη Βρέντζο, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, από το αποδιδόμενο σε αυτόν πειθαρχικό παράπτωμα (δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων με δηλώσεις στις 06.11.2022).

-Επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, χρηματική ποινή ύψους 15.100 ευρώ (δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων με ανακοίνωση στις 05.12.2022).

-Επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, χρηματική ποινή ύψους 15.001 ευρώ (δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων με ανακοίνωση στις 19.12.2022).

-Απαλλάσσει, κατά πλειοψηφία, την ΠΑΕ Ολυμπιακός από την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική κατηγορία (δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων με ανακοίνωση στις 11.09.2022).

-Απαλλάσσει τον Θεόδωρο Καρυπίδη, αξιωματούχο της ΠΑΕ Άρης, από το αποδιδόμενο σε αυτόν πειθαρχικό παράπτωμα (δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την 01.01.2023).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

-Απαλλάσσει τον Αλέξιο Κούγια, ως αξιωματούχο της ΠΑΕ ΑΕΛ, από το αποδιδόμενο σε αυτόν πειθαρχικό παράπτωμα (δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων με ανακοίνωση στις 19.04.2022).

-Απαλλάσσει, κατά πλειοψηφία, την ΠΑΕ Βόλος από την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική κατηγορία (δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων με ανακοίνωση στις 06.02.2023).

-Απαλλάσσει την ΠΑΕ Ιωνικός από την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική κατηγορία (δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων με ανάρτηση στα social media στις 08.01.2023).

-Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Απόλλων Παραλιμνίου», χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ.
Επιβάλλει σε βάρος του Νικολάου Καραμπετάκη, προπονητή του εγκαλούμενου σωματείου, τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.
Απειλεί, σε βάρος του εγκαλουμένου σωματείου, χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες (αγώνας της 23.04.2023, Απόλλων Παραλιμνίου-Θερμαϊκός Θέρμης, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας).

-Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΑΕΡ Αφάντου», χρηματική ποινή ύψους 167 ευρώ (αγώνας της 14.05.2023, ΑΕΡ Αφάντου-Ελλάς Σύρου, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!