Ο Ερικ Τεν Χαγκ θέλει να ενισχύσει το καλοκαίρι περισσότερο τα μετόπισθεν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κινείται για τον Κιμ της Νάπολι.

Ο Ερικ Τεν Χαγκ θέλει να ενισχύσει το καλοκαίρι περισσότερο τα μετόπισθεν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Κι αυτό διότι βλέπει τα προβλήματα από τις εμφανίσεις των Χάρι Μαγκουάιρ και Βίκτορ Λίντελοφ, ενώ ο Ραφαέλ Βαράν αντιμετωπίζει συχνά τραυματισμούς, και θα κινηθεί στη θερινή μεταγραφική περίοδο για την απόκτηση δύο αμυντικών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Mirror» η αγγλική ομάδα ήρθε σε συμφωνία για την απόκτηση του Κιμ Μιν Γιάε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 26χρονος Νοτιοκορεάτης διεθνής στόπερ της Νάπολι, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει την περασμένη σεζόν στην Ιταλία, έχει ρήτρα εξαγοράς 50 εκατ. ευρώ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκοπεύει να τα διαθέσει, έχοντας έρθει σε συμφωνία με τον ατζέντη του για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, σε συνάντηση που είχαν την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!