Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για την αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά από τη Ρεάλ Μαδρίτης και το πόσο τους ξάφνιασε με την απόφασή του.

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για την αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά από τη Ρεάλ Μαδρίτης και το πόσο τους ξάφνιασε με την απόφασή του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάρλο Αντσελότι:

«Η αποχώρησή του ήταν έκπληξη για όλους, αλλά πρέπει να την αποδεχθούμε. Ήταν μία απόφαση της τελευταίας στιγμής. Χθες προπονήθηκε κανονικά και σήμερα πήρε αυτή την απόφαση. Την αποδεχθήκαμε. Μίλησα μαζί του και είπε ότι φεύγει και το αποδέχθηκα.

Το έχει σκεφτεί καλά και η απόφασή του αποτελεί μέρος της μετάβασης αυτού του συλλόγου, η οποία συνεχίζεται και θα συνεχιστεί την επόμενη χρονιά. Έχουμε χρόνο να σκεφτούμε τι πρέπει να κάνουμε. Θα έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα την επόμενη χρονιά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τον αποχαιρέτησα, γνωρίζοντας ότι έχω προπονήσει έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες στον κόσμο και έναν από τους καλύτερους επιθετικούς. Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι με την αποχώρησή του, αλλά πρέπει να σεβαστούμε την απόφασή του.

Έχει το δικαίωμα επιλογής και όλοι τον ευχαριστούμε για όλα όσα έχει κάνει για αυτόν τον σύλλογο. Πρόκειται για έναν θρύλο και θα μείνει για πάντα στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!