Ο επιθετικός της Ρόμα, Τάμι Έιμπραχαμ, έκλεισε τη σεζόν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο.

Ο επιθετικός της Ρόμα, Τάμι Έιμπραχαμ, έκλεισε τη σεζόν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο.

Ο τραυματισμός συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Σπέτσια, με τον ποδοσφαιριστή να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο.

Ο Έιμπραχαμ έπεσε άτσαλα κατά τη διάρκεια μιας κοντρόλ προσπάθειας και έδειχνε να αισθάνεται έντονο πόνο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η “La Gazzetta dello Sport” επιβεβαίωσε ότι ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε σε ένα ιδιωτικό ιατρικό κέντρο, όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε την ύπαρξη ρήξης του χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατο του.

Το μόνο που μένει είναι να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση της Ρόμα για τον τραυματισμό του και τον χρόνο αποθεραπείας του και επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!