Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, λίγο μετά την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στους τελικούς και στάθηκε στα πολλά χαμένα λέι-απ και στα λάθη της ομάδας του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, λίγο μετά την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στους τελικούς, στάθηκε στα πολλά χαμένα λέι-απ και στα λάθη της ομάδας του αλλά πιστεύει πως στο δεύτερο παιχνίδι οι παίκτες του θα παρουσιαστούν αρκετά καλύτεροι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Το παιχνίδι ήταν νευρικό από την πλευρά μας, είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες να ανοίξουμε τη διαφορά. Στο δεύτερο δεκάλεπτο κάναμε πάρα πολλά λάθη, είχαμε 7-8 χαμένα λέι-απ, είχαμε ανοιχτά σουτ και πασάραμε. Δώσαμε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να χτυπήσει στο τρανζίσιον. Οδηγούσαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του, απλώς έπρεπε να μανατζάρουμε καλύτερα την κατάσταση. Γνώμη μου είναι ότι πρόκειται για τη νευρικότητα του μεγάλου φαβορί. Αυτό που μετράει είναι η νίκη. Πιστεύουμε ότι θα παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο παιχνίδι.

Κάναμε καλές προπονήσεις τελευταία. Κάναμε πολλά λάθη, ο Παναθηναϊκός έπαιρνε αυτοπεποίθηση. Όταν δεν σκοράρεις από κάτω, τόσες πολλές φορές, μοιραία πέφτει η αυτοπεποίθησή σου. Κάναμε μία διαχείριση συγκεκριμένη, το ζητούμενο αυτή την εποχή είναι αυτό. Αυτή τη στιγμή μετράει το πρωτάθλημα και αυτό θα κοιτάξουμε να κάνουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!