Δημοσιεύματα από τη Βραζιλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για το μέσο της Ατλέτικο Παραναένσε, Άλεξ Σαντάνα.

Δημοσιεύματα από τη Βραζιλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για το μέσο της Ατλέτικο Παραναένσε, Άλεξ Σαντάνα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η «ge globo», άνθρωποι του «Δικεφάλου» έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Άλεξ Σαντάνα

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 28χρονος έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην πατρίδα του, με εξαίρεση δύο σεζόν (2020-2022) όταν και βρέθηκε στη Βουλγαρία, φορώντας τη φανέλα της Λουντογκόρετς. Από εκεί τον απέκτησε, έναντι 2,5 εκ. ευρώ, η Ατλέτικο Παραναένσε, με την οποία μετράει 9 γκολ σε 44 εμφανίσεις.

Εν τω μεταξύ, ο Ζλάτκο Ντάλιτς ανακοίνωσε την 23άδα που θα έχει μαζί του για την τελική φάση του UEFA Nations League. Στην αποστολή συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα, όπως και του πρώην άσου της «Ενωσης» και νυν της Χάιντουκ, Μάρκο Λιβάγια.

Η «Χρβάτσκα» παίζει στα ημιτελικά της διοργάνωσης με την Ολλανδία (14/06) και, εφόσον περάσει στον τελικό, θα αντιμετωπίσει τέσσερις ημέρες μετά το νικητή του ζευγαριού Ισπανία – Ιταλία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!