Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Λούκας Ερνάντεζ και αναμένεται να κάνει σύντομα κίνηση.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Λούκας Ερνάντεζ. Μάλιστα, οι Παριζιάνοι αναμένεται να κάνουν… κίνηση ως και την επόμενη εβδομάδα για να τον αποκτήσουν.

Το πρώην διοικητικό συμβούλιο της Μπάγερν με τους Σαλιχάμιντζιτς και Καν ήθελε να κρατήσει τον παίκτη. Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν υπάρχει πλάνο διαπραγμάτευσης με τον αστέρα των Βαυαρών.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το αποτέλεσμα; Ο Ερνάντεζ αισθάνεται περιττός και κοιτάζει άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του από μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης.

Μία από αυτές και η Παρί Σεν Ζερμέν. Συγκεκριμένα, οι συνομιλίες μεταξύ του παίκτη και της Παρί έχουν προχωρήσει αρκετά αλλά όχι μεταξύ των συλλόγων.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να προκύψουν νεότερες εξελίξεις.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!