Ο πρώην εκπρόσωπος του Μάριο Χεζόνια, Κρίστοφερ Χιλ, μίλησε για την πιθανότητα να μετακομίσει ο Κροάτης στον Παναθηναϊκό.

Ο πρώην εκπρόσωπος του Μάριο Χεζόνια, Κρίστοφερ Χιλ, μίλησε για την πιθανότητα να μετακομίσει ο Κροάτης στον Παναθηναϊκό και άναψε πάλι «φωτιές» στο στρατόπεδο των «πράσινων» φιλάθλων.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε για τον Μάριο Χεζόνια:

«Ο Μάριο είναι ένας από τους 11 παίκτες με τους οποίους ο Αταμάν μπορεί να χτίσει μία ομάδα στην EuroLeague. Το κλειδί για τον Παναθηναϊκό είναι η θέση του πόιντ γκαρντ. Για να απαντήσω για τον Μάριο όμως, έχει συμβόλαιο (σ.σ με την Ρεάλ). Η απόφαση είναι του προπονητή. Για να απαντήσω ξεκάθαρα, αν ήμουν η Ρεάλ, δεν θα τον άφηνα να αποχωρήσει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.