Με ανάρτησή της στα Social Media, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε για μία ακόμη φορά τη στήριξή της στους πληγέντες από τους σεισμούς σε Τουρκία και Συρία.

Με ανάρτησή της στα Social Media, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε για μία ακόμη φορά τη στήριξή της στους πληγέντες από τους σεισμούς σε Τουρκία και Συρία που είχαν σημειωθεί στις αρχές του περασμένου Φλεβάρη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σε συνεργασία με την ECA (Oμοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων) και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, που διοργανώνουν δημοπρασία με «εκθέματα» υπογεγραμμένες φανέλες, ο ΠΑΟΚ συμμετέχει στην όλη καμπάνια με μία εμφάνιση του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Όπως αναφέρει η σχετική ανάρτηση:

«175 ευρωπαϊκοί σύλλογοι. 1 σημαντικός σκοπός. Είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε στην δημοπρασία της ECA και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, σε συνεργασία με την Matchwornshirt, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στους πληγέντες των σεισμών σε Τουρκία και Συρία. #WeAreECA #WithRefugees. UNHCR, the UN Refugee Agency #ECA».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!