Ο Τάιλερ Χίρο ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του.

Ο 23χρονος γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ, Τάιλερ Χίρο, ετοιμάζεται για την επιστροφή του στα παρκέ μετά τον τραυματισμό του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αρχικά, υπήρχε η πληροφορία πως ενδεχομένως να επιστρέψει στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με τους Νάγκετς. Ωστόσο, τα νέα δεδομένα δείχνουν πως θα είναι διαθέσιμος ακόμα και στο δεύτερο. Αυτό δηλαδή που είναι προγραμματισμένο για τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/6, 03:00).

Θυμίζουμε πως ο Τάιλερ Χίρο τραυματίστηκε στο χέρι κατά τη διάρκεια του πρώτου ματς των Μαϊάμι Χιτ στα play offs κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Τάιλερ Χίρο