Τέλος από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Σέρχιο Ράμος.

Δύο χρόνια μετά την έλευσή του στο Παρίσι, ο Σέρχιο Ράμος αποφάσισε να πει αντίο στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο Ισπανός ανακοίνωσε πως το παιχνίδι κόντρα στην Κλερμόν (03/06) θα είναι το τελευταίο του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 37χρονος, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στις 30 Ιουνίου, δεν δέχθηκε να μειώσει τις απολαβές του κι έτσι από τον επόμενο μήνα θα μπορέσει να υπογράψει ως ελεύθερος σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σέρχιο Ράμος:

«Αύριο είναι μια ξεχωριστή μέρα, αύριο θα αποχαιρετήσω ένα ακόμα κομμάτι της ζωής μου, θα πω αντίο στην Παρί. Δεν ξέρω σε πόσα μέρη μπορεί κανείς να νιώσει σαν στο σπίτι του, αλλά χωρίς αμφιβολία η Παρί, οι οπαδοί και το Παρίσι, ήταν ένα από αυτά για μένα.

Σας ευχαριστώ για αυτά τα δύο υπέροχα χρόνια στα οποία μπόρεσα να αγωνιστώ σε όλες τις διοργανώσεις και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Θα αντιμετωπίσω νέες προκλήσεις, θα φορέσω άλλα χρώματα, αλλά πρώτα, για τελευταία φορά: #AllezParis!».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!