Από εκεί που έμοιαζε σίγουρο πως ο Καρίμ Μπενζεμά θα μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, η «Marca» έφερε την απόλυτη ανατροπή.

Τελικά τα πάντα μπορούν να αλλάξουν. Από εκεί που έμοιαζε σίγουρο πως ο Καρίμ Μπενζεμά θα μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, η «Marca» έφερε την απόλυτη ανατροπή.

Μπορεί η Αλ Ιτιχάντ να του προσέφερε 400 εκατ. ευρώ, η έγκυρη ισπανική ιστοσελίδα αποκαλύπτει πως ο Καρίμ Μπενζεμά θα παραμείνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και τη νέα σεζόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο ίδιος νωρίτερα είχε δώσει μία διαφορετική τροπή στην ιστορία καθώς τόνισε πως η «η πραγματικότητα είναι διαφορετική».

Η «Marca» προσθέτει ότι ο Γάλλος ποδοσφαιριστής θεωρεί ότι δεν έχει κλείσει ο κύκλος του στην ομάδα και πως θέλει να κατακτήσει κι άλλα συλλογικά και ατομικά τρόπαια.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η κατάληξη της συγκεκριμένης ιστορίας…

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!