Αρκετές ομάδες της EuroLeague αναμένεται να βγουν στην αγορά για τη θέση του προπονητή και ένα από τα ονόματα που εξετάζουν είναι και αυτό του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Αρκετές ομάδες της EuroLeague αναμένεται να βγουν στην αγορά για τη θέση του προπονητή και ένα από τα ονόματα που εξετάζουν είναι και αυτό του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Γιάννης Σφαιρόπουλος

Ο Έλληνας προπονητής έχει συζητήσει για τον πάγκο της Αναντολού Εφές αλλά δεν υπάρχει μόνο αυτή η περίπτωση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η «Piratas Del Basket» αποκάλυψε ότι είναι βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα προκειμένου να αντικαταστήσει τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, στην περίπτωση που τελικά ο Λιθουανός αποχωρήσει.

Ωστόσο, υπάρχει ακόμα μία ισπανική ομάδα στο κάδρο. Ο λόγος για την Μπασκόνια. Ο αποκλεισμός από την Μπανταλόνα έφερε σε δύσκολη θέση τον Χοάν Πεναρόγια, που χρεώνεται και την αποτυχία να προκριθεί η ομάδα στα playoffs της EuroLeague.

Έτσι, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι ένα από τα πρώτα που βρέθηκαν στην λίστα των Βάσκων.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.