Μόνο οι ανακοινώσεις μένουν ώστε ο Φακούντο Καμπάτσο να είναι και επίσημα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μόνο οι ανακοινώσεις μένουν ώστε ο Φακούντο Καμπάτσο να είναι και επίσημα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Ισπανοί έκλεισαν τον πρώην παίκτη τους με τριετές συμβόλαιο και απολαβές 3 εκατ. τον χρόνο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Φακούντο Καμπάτσο έχει κατακτήσει την EuroLeague δύο φορές με τους Μαδριλένους, το 2015 και το 2018. Αγωνιζόταν στη «βασίλισσα» από το 2015 έως το 2020, όταν και έφυγε για τον ΝΒΑ.

Ο παίκτης ήθελε να επιστρέψει διακαώς στην Ισπανία και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αρνήθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.