Έτοιμος να κατακτήσει το «τρεμπλ» με τη Μάντσεστερ Σίτι δήλωσε ο Έρλινγκ Χάαλαντ στα μικρόφωνα του BBC.

Οκτώ μέρες χωρίζουν τη Mάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ από τον τελικό του Champions League στην Κωνσταντινούπολη. Έρλινγκ Χάαλαντ

«Θα ήταν κάτι εξωπραγματικό να φέρουμε το “τρεμπλ”, ακόμα κι αν αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο με αγόρασε ο σύλλογος», είπε ο Έρλινγκ Χάαλαντ μιλώντας στα μικρόφωνα του BBC.

«Θα κάνω τα πάντα για να προσπαθήσω να το πετύχω. Αυτό είναι το μεγαλύτερο όνειρό μου και ελπίζω να γίνει πραγματικότητα. Προφανώς, ωστόσο, δεν θα είναι εύκολο. Υπάρχουν δύο τελικοί απέναντι σε δύο καλές ομάδες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίντερ). Και οι δύο θα έχουν κίνητρο και θα είναι έτοιμες για τα πάντα, αλλά αν παίξουμε με τον καλύτερό μας τρόπο, έχουμε πολλές πιθανότητες να φέρουμε και τα δύο τρόπαια στο σπίτι», πρόσθεσε ο Νορβηγός διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, που αναδείχθηκε πρωταθλητής της Premier League, πήρε το βραβείο του καλύτερου παίκτη και καλύτερου νεαρού παίκτη στο αγγλικό πρωτάθλημα. Και όλα αυτά στην πρώτη του σεζόν στην Premier League. Κατορθώματα που έκαναν τον Νορβηγό έναν από τους πιο επιτυχημένους και διάσημους ποδοσφαιριστές στον κόσμο:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είναι όμορφο αυτό που συμβαίνει, σημαίνει ότι έχω κάνει κάτι καλό. Από τότε που είμαι στη Σίτι, η ζωή μου έχει προφανώς αλλάξει . Δεν μπορώ να ζήσω τα πράγματα πιο κανονικά, αλλά σίγουρα δεν μπορώ να παραπονεθώ. Προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε στιγμή. Έχω ύψος 1,96 και έχω μακριά ξανθά μαλλιά, όπου κι αν πάω οι άνθρωποι με αναγνωρίζουν. Αυτή είναι η ζωή μου , τι μπορώ να κάνω γι ‘αυτό; Τίποτα. Και έτσι απλά σκέφτομαι να απολαμβάνω όσο το δυνατόν περισσότερο αυτό που αγαπώ. Προσπαθώ να χαλαρώνω όταν είμαι στο σπίτι, με τους ανθρώπους που με αγαπούν», είπε μιλώντας στη συνέχεια για τη μάχη του τίτλου με την Άρσεναλ στην Αγγλία:

«Τους κυνηγούσαμε όλη τη σεζόν και όταν κερδίσαμε ο τίτλος ήταν πραγματικά όμορφος. Η αποστολή, όμως, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Μας λείπουν δύο τελικοί,μόνο μετά από αυτούς μπορούμε να σκεφτούμε να χαλαρώσουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!