Έτοιμος να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Καρίμ Μπενζεμά.

Έτοιμος να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Καρίμ Μπενζεμά, βάζοντας τέλος σε έναν σπουδαίο «γάμο» που είχε πολλά γκολ, τρόπαια και πολλές διακρίσεις.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα, ο 35χρονος Γάλλος έκανε repost ένα story στο Instagram του δημοσιογράφου στο ESPN, Ζουλιάν Λοράν, στο οποίο ο συμπατριώτης του δημοσιογράφος τον αποθέωνε σαν να τον αποχαιρετούσε.

Πιο συγκεκριμένα:

«Τα γκολ, τα τρόπαια, το στυλ, η κληρονομιά: ένας από τους σπουδαιότερους», έγραψε ο δημοσιογράφος στο Twitter.

Ο Καρίμ Μπενζεμά αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην πρωταθλήτρια Σαουδικής Αραβίας, Αλ Ιτιχάντ, η οποία του προσφέρει 200.000.000 ευρώ για δύο χρόνια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.