Όταν έφτασε η στιγμή της απονομής για το ασημένιο μετάλλιο ο Ντιμπάλα δάκρυσε ξανά, με τον πιο έμπειρο και συμπαίκτη του Νεμάνια Μάτιτς να τον παρηγορεί.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά τον χαμένο τελικό κόντρα στη Σεβίλλη.

Ο έμπειρος επιθετικός αγωνίστηκε βασικός, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, σκόραρε αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Μετά το τέλος του αγώνα, δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του και ξέσπασε σε δάκρυα μετά το φινάλε. Μάλιστα κάθισε απαρηγόρητος στον αγωνιστικό χώρο ξεσπώντας σε κλάματα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Γνώριζε και ο ίδιος πως χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία. Όταν έφτασε η στιγμή της απονομής για το ασημένιο μετάλλιο ο Ντιμπάλα δάκρυσε ξανά, με τον πιο έμπειρο και συμπαίκτη του Νεμάνια Μάτιτς να τον παρηγορεί, λέγοντας του πως: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.