Ο Καρίμ Μπενζεμά θέλησε να ρίξει λίγο τους τόνους και τόνισε πως είναι αφοσιωμένος στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα σενάρια γύρω από το μέλλον του Καρίμ Μπενζεμά έχουν πάρει «φωτιά». Ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει δεχθεί μία τεράστια πρόταση από τη Σαουδική Αραβία και φέρεται να είναι κοντά στο να την αποδεχτεί.

Ωστόσο, ο ίδιος θέλησε να ρίξει λίγο τους τόνους και τόνισε πως είναι αφοσιωμένος στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρίμ Μπενζεμά:

«Γιατί πρέπει να μιλήσω για το μέλλον; Είμαι στη Ρεάλ. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική, όχι αυτή που λέγεται στο διαδίκτυο. Είμαι πολύ υπερήφανος για τη δουλειά μου. Απόλαυσα κάθε στιγμή στη Ρεάλ. Το να πηγαίνεις στο Βαλδεμπέμπας για προπόνηση δεν είναι δουλειά. Στο μυαλό μου απόλαυσα τη Ρεάλ. Χθες, σήμερα, αύριο στην προπόνηση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!