Ο Ιβάν Ράκιτιτς τόνισε πως η Σεβίλλη πρέπει να κάνει το τέλειο ματς κόντρα στη Ρόμα προκειμένου να κατακτήσει το τρόπαιο.

Οι αρχηγοί της Σεβίλλης, Ιβάν Ράκιτιτς και Χεσούς Νάβας, εκπροσώπησαν την ισπανική ομάδα της συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (31/5, 22:00) τελικού του Europa League με τη Ρόμα στο «Φέρεντς Πούσκας Στάντιον» της Βουδαπέστης. Αμφότεροι μίλησαν «σκληρή και περίπλοκη αναμέτρηση», λόγω του αντιπάλου και της σημασίας που έχει ένας τελικός.

«Το να παίζω σε έναν τελικό είναι κάτι μοναδικό, ξεχωριστό, απίστευτο. Είμαι από τη Σεβίλλη από τότε που ήμουν μικρός, η κατάκτηση ενός τίτλου είναι κάτι πολύ μεγάλο για μένα. Ζητώ απ’ τον κόσμο μας να είναι ενθουσιασμένος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να αφιερώσουμε μία τη νίκη στον Σέρχιο Ρίκο (σ.σ. γκολκίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν), που νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες σε κρίσιμη κατάσταση» τόνισε πρώτος ο Χεσούς Νάβας και πρόσθεσε πως: «Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί για να τους… πληγώσουμε. Και να είμαστε έντονοι στο γήπεδο και με χαρακτήρα, κάτι που απαιτεί ο τελικός».

Απ’ την πλευρά του ο Ράκιτιτς τόνισε πως «…όλοι εμείς που κρατάμε τη Σεβίλλη στην καρδιά μας, ξέρουμε τι σημαίνει για τους ανθρώπους μας αυτός ο τελικός. Πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας. Είμαστε εδώ γιατί το αξίζουμε. Κανείς δεν μας έδωσε τίποτα. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα σε όλα τα προηγούμενα ματς. Θα χρειαστεί όμως να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι για να κερδίσουμε…».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!