Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι στον τελευταίο αγώνα της μεταξύ τους σειράς για την ημιτελική φάση των πλέι οφ.

Σήμερα (30/5, 19:15) θα γίνει γνωστός ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στους τελικούς της Α1 Ανδρών/Basket League, καθώς ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, στον τελευταίο αγώνα της μεταξύ τους σειράς για την ημιτελική φάση των πλέι οφ. Δεδομένου ότι την πρόκριση για τους τελικούς παίρνει η ομάδα που θα συμπληρώσει τρεις νίκες, ενώ «πράσινοι» και «κυανοκίτρινοι» είναι αυτή τη στιγμή ισόπαλοι 2-2, αυτό σημαίνει ότι οι δύο «μονομάχοι» θα τα δώσουν όλα για τη νίκη που θα τους χαρίσει το «εισιτήριο» για τους τελικούς.

Το κίνητρο είναι μεγάλο και για τις δύο ομάδες, καθώς το «τριφύλλι» καλείται να πάρει τη νίκη κόντρα στο Περιστέρι και να πετύχει το «μίνιμουμ» της πρόκρισης στους τελικούς, σε μια σεζόν που δεν έχει εξελιχθεί όπως θα επιθυμουσαν στο «πράσινο στρατόπεδο». «Όπλο» στην προσπάθεια της ομάδας του Χρήστου Σερέλη θα αποτελέσει το πλεονέκτημα έδρας, το οποίο εκμεταλλεύθηκε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο και το τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς, πανηγυρίζοντας ισάριθμες νίκες επί του Περιστερίου (με 101-57 και 89-80, αντίστοιχα).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Από πλευράς του Περιστερίου, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη διάγει το τελευταίο «κομμάτι» μιας εξαιρετικής σεζόν, κατά την οποία προκρίθηκε στους ημιτελικούς των πλέι οφ (και στον τελικό του Κυπέλλου) και έχει «στριμώξει» στα… σκοινιά τον Παναθηναϊκό, διεκδικώντας ως ίσος προς ίσο την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος. Εφόσον τα καταφέρουν, οι «κυανοκίτρινοι» θα έχουν κάνει την έκπληξη και μια μεγάλου μεγέθους υπέρβαση, στην πρώτη χρονιά του “V-Span” στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μολονότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί στη σειρά, το Περιστέρι έχει κάνει το καθήκον του και με το… παραπάνω, υποχρεώνοντας τους «πράσινους» σε ήττα στα δύο παιχνίδια των πλέι οφ (αλλά και σε αυτό του β΄ γύρου της κανονικής περιόδου) που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου». Τα αποτελέσματα αυτά είναι φυσικό να έχουν επιδράσει ευεργετικά στην ψυχολογία των «κυανοκίτρινων», οι οποίοι αναμένεται να δώσουν το 100% στο αυριανό ματς στο ΟΑΚΑ, καθώς ξέρουν ότι δεν έχουν κάτι να χάσουν.

Το πέμπτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι θα διαιτητεύσουν οι Κορομηλάς, Τσολάκος και Μαλαμάς, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο ηττημένος αυτής της σειράς θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο των «μικρών τελικών» της Basket League.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!