Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, αναμένει την απάντηση του Λουίς Ενρίκε για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σε αναζήτηση προπονητή, βρίσκονται οι διοικούντες την Νάπολι, μετά την απόφαση του Λουτσιάνο Σπαλέτι, να ξεκουρασθεί την νέα χρονιά και να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του, με τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Ο πρόεδρος των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, εξέτασε την περίπτωση του Βιντσέντζο Ιταλιάνο, αλλά ο Ιταλός προπονητής, έχει συμβόλαιο με την Φιορεντίνα. Κατά συνέπεια, ο έμπειρος παράγοντας, συνέχισε την… αναζήτηση και σκέφθηκε τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος είναι ελεύθερος, αλλά… ακριβός.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οπως αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα, ο Ισπανός προπονητής αξιώνει περίπου οκτώ εκατομμύρια ευρώ ετησίως, για να αναλάβει την Νάπολι, ενώ έχει και επιπλέον απαιτήσεις, που σχετίζονται με τον σχεδιασμό.

Οπως για παράδειγμα, την απόκτηση του Πάου Τόρες για το κέντρο της άμυνας, κάτι που σημαίνει ότι θα παραχωρηθεί, ο Νοτιοκορεάτης, Κιμ Μιν Τζάε. Παράλληλα, ο Ντε Λαουρέντις, διαβεβαίωσε τον Ενρίκε, ότι θα παραμείνουν στην ομάδα οι Οσίμεν και Κβαρατσχέλια και πλέον, περιμένει την απάντηση του Ισπανού τεχνικού.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!