Ο αρχηγός της Λούτον Τάουν, Τομ Λοκγίαρ, παραμένει στο νοσοκομείο αφού κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο το Σάββατο.

Ο αρχηγός της Λούτον Τάουν, Τομ Λοκγίαρ, παραμένει στο νοσοκομείο αφού κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της νίκης του Σαββάτου στα playoff του πρωταθλήματος επί της Κόβεντρι στο Wembley, δήλωσε σήμερα (30/5) ο προπονητής Ρομπ Έντουαρντς.

Ο 28χρονος Λοκγίαρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού έπεσε στον χλοοτάπητα χωρίς κανέναν παίκτη γύρω του 12 λεπτά μετά τη έναρξη του αγώνα που τελικά κέρδισε η Λούτον στα πέναλτι για να φτάσει στην Premier League.

«Είναι καλά. Είναι ακόμα στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή. Κάνει πολλές εξετάσεις και ελέγχους. Είναι με τους καλύτερους ανθρώπους», είπε ο Έντουαρντς στο BBC 5 Live.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Όλοι ήμασταν σε επαφή μαζί του και του μιλάμε καθημερινά. Οι παίκτες, το προσωπικό, οι γιατροί και οι φυσιοθεραπευτές. Όταν μου έστελνε μήνυμα χθες το βράδυ περίμενε να βγει σήμερα, δεν είμαι σίγουρος αν είναι σίγουρα ισχύει αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό μου έλεγε, οπότε θα δούμε».

Χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στο δρόμο της πόλης καθώς οι παίκτες και το προσωπικό επέβαιναν σε ένα ανοιχτό λεωφορείο για να γιορτάσουν την επιστροφή της Λούτον στην κορυφαία κατηγορία για πρώτη φορά από το 1992.

Το γήπεδο τους στο «Kenilworth Road» θα είναι το μικρότερο στην Premier League με χωρητικότητα περίπου 10.000. Ο σύλλογος πρόκειται να δαπανήσει περίπου 10 εκατομμύρια λίρες για βελτιώσεις ενόψει της έναρξης της επόμενης σεζόν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!