Οι Φιλαδέλφεια 76ερς βρήκαν στο πρόσωπο του Νικ Νερς τον προπονητή που θα τους βοηθήσει να κερδίσουν τον πρώτο τους τίτλο μετά από 40 χρόνια.

Οι Φιλαδέλφεια 76ερς βρήκαν στο πρόσωπο του Νικ Νερς τον προπονητή που θα τους βοηθήσει να κερδίσουν τον πρώτο τους τίτλο μετά από 40 χρόνια, ανέφεραν πηγές στο ESPN.

Οι Σίξερς και οι Σανς επιθυμούσαν να εντάξουν τον Νερς στο δυναμικό τους και είχαν συνομιλίες με τον ατζέντη του, Άντι Μίλερ της Klutch Sports, καθ’ όλη τη διάρκεια της Κυριακής και της Δευτέρας.

Η επιθυμία του Νερς να προπονήσει τον MVP του πρωταθλήματος Τζοέλ Εμπίιντ και η προϊστορία του με τον πρόεδρο των επιχειρήσεων μπάσκετ των Σίξερς, Ντάριλ Μόρεϊ, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να δεσμευτεί με τη Φιλαδέλφεια, ανέφεραν πηγές.

Ο Νερς είναι πλέον μέλος της ομάδας των Φιλαδέλφεια 76ερς που εργάζεται για να υπογράψει ξανά τον Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος αναμένεται να γίνει free agent αυτό το καλοκαίρι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Νερς επέβλεψε ένα επιθετικό στυλ άμυνας προπονώντας τους Τορόντο Ράπτορς αυτή τη σεζόν, βοηθώντας τους να γίνουν η πρώτη ομάδα που κατέγραψε τα περισσότερα κλεψίματα, ενώ επέτρεψε τα λιγότερα από τότε που καταγράφηκε αρχικά η συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία το 1973-74. Οι Ράπτορς ήταν επίσης πρώτοι σε πόντους από λάθη, ενώ επέτρεψαν τους λιγότερους.

Ο Νερς και οι Ράπτορς χώρισαν τον Απρίλιο μετά την πέμπτη σεζόν του στην ομάδα. Ο Νερς είχε ρεκόρ 227-163 (0,582) με το Τορόντο, κερδίζοντας το πρωτάθλημα το 2019 και το βραβείο του προπονητή της χρονιάς το 2020.

Ο Εμπίιντ θα είναι ο πρώτος παίκτης, μετά τον Μάτζικ Τζόνσον και τους Λέικερς το 1990/91, που θα κερδίσει το MVP και θα ξεκινήσει την επόμενη σεζόν στην ίδια ομάδα με νέο προπονητή.

Ο Νερς θα αντικαταστήσει τον Ντοκ Ρίβερς, ο οποίος απολύθηκε αφού οδήγησε τους Σίξερς τρεις φορές στους ημιτελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας. Οι Σίξερς έχασαν στον 7ο αγώνα από τους Μπόστον Σέλτικς στους φετινούς ημιτελικούς της Ανατολικής περιφέρειας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!