Ο Ολιβιέ Ζιρού μίλησε για την πρόκριση της Μίλαν στο επόμενο Champions League αλλά και για το 17ο γκολ που σημείωσε.

Η κεφαλιά του Ολιβιέ Ζιρού στο 40ό λεπτό του ντέρμπι της 37ης (προτελευταίας) αγωνιστικής, Γιουβέντους-Μίλαν, έκρινε την αναμέτρηση στο Τορίνο (0-1), με την ομάδα του Στέφανο Πιόλι να «κλειδώνει» και μαθηματικά την 4η θέση (μπορεί και την τρίτη ανάλογα με τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής) και την πρόκριση στους ομίλους του Champions League της σεζόν 2023/2024.

Μιλώντας στο DAZN, ο έμπειρος επιθετικός μίλησε για την πρόκριση στο Champions League και το 17ο γκολ που σημείωσε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ολιβιέ Ζιρού:

Για τη νίκη-πρόκριση στο Champions League:

«Είναι τρεις βαθμοί και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Δεν ήταν ο καλύτερος αγώνας, αλλά ήταν αρκετός: σκοράραμε και διαχειριστήκαμε καλά το ματς. Οι τρεις βαθμοί ήταν το πιο σημαντικό πράγμα».

Για τα 17 γκολ:

«Προσπαθώ να παραμένω σε καλή φυσική κατάσταση και νομίζω ότι είμαι σε καλή φόρμα. Έχω την αποφασιστικότητα να συνεχίσω να παίζω. Αν το σώμα μου συνεχίσει, θα κάνω όλα τα σωστά πράγματα για να βοηθήσω αυτή την υπέροχη ομάδα».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για το όνειρό του:

«Πέρυσι τα πήγαμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα και όχι στο Champions League. Φέτος πήγαμε καλά στο Champions League και λιγότερο καλά στο πρωτάθλημα. Του χρόνου θέλουμε να τα πάμε καλά και στις δύο διοργανώσεις».

Για τον Λεάο:

«Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτόν και ελπίζω να μείνει για άλλα δέκα χρόνια».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!