Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις φαίνεται πως επιβεβαιώνει τις πληροφορίες πως ο Σπαλέτι θα αποχωρήσει από τη Νάπολι με τις δηλώσεις του.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι οδήγησε τη Νάπολι σε μια ιστορική επιτυχία κατακτώντας το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά το 1990. Ντε Λαουρέντις

Παρόλα αυτά, όλα δείχνουν ότι ολοκληρώνεται ο μεγάλος κύκλος του στον ιταλικό Νότο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τα δημοσιεύματα που αφορούν την αποχώρηση του 64χρονου Ιταλού προπονητή από την ομάδα έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό, με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες με τις δηλώσεις του.

«Ο Σπαλέτι είναι ελεύθερος άνθρωπος. Ήρθε να μου πει ότι έχει κάνει το καλύτερο δυνατό εδώ και πως έχει τελειώσει ένας κύκλος. Μου είπε ότι έχει συμβόλαιο, αλλά ότι θα προτιμούσε να ξεκουραστεί για ένα έτος. Θα μπορούσα να αντιταχθώ; Μου έδωσε τόσα πολλά και τον ευχαριστώ», ανέφερε ο Ντε Λαουρέντις.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!