Ο Νταμιάν Λίλαρντ πιστεύει πλέον ότι ο Γιόκιτς είναι πιθανότατα ο καλύτερος παίκτης στο NBA αυτή τη στιγμή.

Ο Νίκολα Γιόκιτς οδήγησε τους Νάγκετς στους τελικούς του NBA και ανακηρύχθηκε MVP των τελικών. Ο Σέρβος με τις επιδόσεις του έχει πραγματικά εντυπωσιάσει τον κόσμο. Λίλαρντ

Ακόμη και ο Νταμιάν Λίλαρντ πιστεύει πλέον ότι ο Σέρβος είναι πιθανότατα ο καλύτερος παίκτης στο NBA αυτή τη στιγμή. Αυτή την άποψη εξέφρασε κατά τη διάρκεια ενός Instagram Live που πραγματοποίησε ο ηγέτης των Μπλέιζερς, αναλύοντας το παιχνίδι του Γιόκιτς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Τζόκερ (σ.σ Γιόκιτς) ίσως είναι ο καλύτερος παίκτης στο NBA. Ο καλύτερος δεν κερδίζει πάντα το βραβείο του MVP. Πίστευα ότι ο Εμπίντ έπρεπε να κερδίσει το βραβείο φέτος, αλλά ο Γιόκιτς ίσως είναι ο καλύτερος παίκτης στο NBA.

»Είναι ένας από τους παίκτες που μπορεί να κάνει ένα… οργανικό triple-double. Παίζει με τον ίδιο τρόπο σε κάθε ματς. Μπορεί σε ένα ματς να έχει 45 πόντους, σε ένα άλλο 25 ριμπάουντ. Κάποιες φορές θα έχει 18 ασίστ. Και ξαφνικά σε ένα παιχνίδι μπορεί να έχει 45 πόντους, 22 ριμπάουντ και 14 ασίστ… Και δεν χάνει σουτ. Το να τον παρακολουθώ να παίζει και να παίζω εναντίον του… δεν χάνει σουτ.

»Είναι πανέξυπνος, μπορεί να σουτάρει, να πασάρει, παίζει ομαδικά, τον ενδιαφέρουν οι νίκες. Είναι ταπεινός, αληθινός. Μου αρέσει πώς κάνει τα πράγματα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!