Μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο, η Αλ Νασρ, διεκδικούσε το πρωτάθλημα όμως μετά την ισοπαλία 1-1 με την Αλ Ιτιφάκ, έχασε κάθε ελπίδα.

Χωρίς τίτλο έμεινε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στην πρώτη του χρονιά στην Σαουδική Αραβία. Μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο, η Αλ Νασρ, διεκδικούσε το πρωτάθλημα όμως μετά την ισοπαλία 1-1 με την Αλ Ιτιφάκ, έχασε κάθε ελπίδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο διάσημος Πορτογάλος, ήταν βασικός, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ το γκολ της Αλ Νασρ, πέτυχε ο Λουϊς Γκουστάβο.

Την ίδια ώρα, η Αλ Ιτιχάντ, η «αιώνια αντίπαλος» της Αλ Νασρ, επικράτησε άνετα με 3-0 της Αλ Φέϊχα, χάρη σε δύο γκολ του Ρομαρίνιο κι ένα του Σαραχίλι και εξασφάλισε τον τίτλο της πρωταθλήτριας Σαουδικής Αραβίας, μετά από 14 χρόνια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!