Ο Όλιβερ Καν έδωσε τα συγχαρητήριά του στους παίκτες της Μπάγερν και τόνισε πως δεν μπορούσε να είναι μαζί τους, καθώς τού απαγορεύτηκε από τον σύλλογο.

Ο Όλιβερ Καν αποτελεί παρελθόν από την Μπάγερν Μονάχου λίγο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Βαυαρούς. Ωστόσο, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και πρώην CEO έδωσε τα συγχαρητήριά του στους παίκτες της Μπάγερν και τόνισε πως δεν μπορούσε να είναι μαζί τους, καθώς τού απαγορεύτηκε από τον σύλλογο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Όλιβερ Καν λίγο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Μπάγερν Μονάχου:

«Απίστευτο! Μεγάλο επίτευγμα, συγχαρητήρια παιδιά. Πάντα σας το έλεγα. Πάντα να δίνετε τα πάντα μέχρι το τέλος και να μην τα παρατάτε. Είμαι περήφανος για εσάς και γι’ αυτό το επίτευγμα.

Θα ήθελε να πανηγυρίσω με εσάς, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να είμαι παρών, γιατί μου απαγορεύτηκε από τον σύλλογο. Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν. Δεν θα είμαστε απλά για 12η συνεχόμενη φορά πρωταθλητές».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!