Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το θέμα της παραμονής του Δημήτρη Κουρμπέλη και αναμένεται να ανανεώσει.

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το θέμα της παραμονής του Δημήτρη Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό, καθώς στις επαφές που είχαν το προηγούμενο διήμερο οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» με τον εκπρόσωπό του τέθηκαν επί τάπητος όλα τα δεδομένα επί του οικονομικού και την προοπτική παραμονής του στο κλαμπ και τα επόμενα χρόνια.

Μετά από αρκετές συζητήσεις, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε την πρότασή του για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών έως το καλοκαίρι του 2026, με σημαντικά βελτιωμένες αποδοχές σε σχέση με το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Κουρμπέλης τον Δεκέμβριο του 2020 (πάνω από 500.000 ευρώ έφταναν οι ετήσιες απολαβές του στο «τρέχων» συμβόλαιό του).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η… μπάλα είναι πλέον στα πόδια του 29χρονου μεσοαμυντικού, για τον οποίο έχει προκύψει εδώ και λίγο καιρό σοβαρό ενδιαφέρον και πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Και μέσα στα επόμενα 24ωρα ο Κουρμπέλης θα πάρει την τελική απόφασή του ως προς το τι θα κάνει και τι θέλει κι ο ίδιος:

Αν δηλαδή κρίνει πως τα χρήματα που μπορεί να πάρει από την ομάδα του εξωτερικού είναι ένα τόσο μεγάλο δέλεαρ για φύγει για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας ή αν ο ίδιος είναι διατεθειμένος να «θυσιάσει» ένα ποσό επιλέγοντας την «ασφάλεια» και τον ξεκάθαρο ρόλο που έχει στον Παναθηναϊκό.

Το όλο θέμα δεν αναμένεται να τραβήξει πολύ χρονικά. Κι αν για τον ένα ή τον άλλο λόγο ο Κουρμπέλης δεν παραμείνει εντέλει στον Παναθηναϊκό (οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες), τότε οι «πράσινοι» θα κινηθούν άμεσα για τον αντικαταστάτη του από την αγορά του εξωτερικού.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!