Η Νάπολι πήρε το πρωτάθλημα στην Ιταλία και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις χάρισε στον Πάπα τη φανέλα με το Νο.10.

Η Νάπολι πήρε το πρωτάθλημα στην Ιταλία και όλος ο ιταλικός νότος γιορτάζει. Εδώ και λίγο καιρό και ειδικότερα από τη στιγμή που η Νάπολι επέστρεψε στην κορυφή της Ιταλίας μετά από 33 ολόκληρα χρόνια οι κάτοικοί της δεν έχουν σταματήσει να γιορτάζουν.

Ένας από αυτούς είναι φυσικά και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Ο πρόεδρος των «παρτενοπέι» επισκέφθηκε τον Πάπα στο κέντρο Agostinianum, με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα ετών από την ίδρυση της Scholas Occurrentes, ενός διεθνούς οργανισμού που δημιουργήθηκε και ηγείται από τον Πάπα και στόχο έχει την υποστήριξη των φτωχών κοινοτήτων σε όλο τον κόσμο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι συνομίλησε λίγα λεπτά με τον Πάπα και μάλιστα του χάρισε μία φανέλα της Νάπολι με το Νο 10 στην πλάτη και το όνομά του καθώς και μία μπάλα υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο πριν αποχαιρετήσει τον Πάπα Φραγκίσκο, ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις εκμυστηρεύτηκε τη δική του ευχή:

«Ελπίζω πραγματικά μια μέρα να μπορέσω να διοργανώσω έναν αγώνα ανάμεσα στη Νάπολι και τη Σαν Λορέντζο, την αγαπημένη σου ομάδα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!