Πάνω από τρία εκατομμύρια δολάρια «έπιασε» σε δημοπρασία μία φανέλα του Μάικλ Τζόρνταν από την αυθεντική "Dream Team".

Πάνω από τρία εκατομμύρια δολάρια «έπιασε» σε δημοπρασία μία φανέλα του Μάικλ Τζόρνταν από την αυθεντική “Dream Team”, την εθνική ομάδα των ΗΠΑ που αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992 στη Βαρκελώνη.

Η φανέλα που φόρεσε ο “Air” στον ημιτελικό με τη Λιθουανία, βγήκε σε διαδικτυακή δημοπρασία από τον οίκο Goldin, μαζί με υπογεγραμμένες φανέλες από τους υπόλοιπους παίκτες της αμερικανικής ομάδας, και πωλήθηκε αντί 3,03 εκατ. δολαρίων.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αν και αναμφίβολα μεγάλο, το ποσό αυτό φαντάζει μικρό σε σχέση με την τιμή, στην οποία πουλήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο μία φανέλα του Μάικλ Τζόρνταν από τον πρώτο τελικό NBA του 1998.

Ο πλειοδότης σε αυτή την περίπτωση κατέβαλε πάνω από 10 εκατ. δολάρια, πραγματοποιώντας την ακριβότερη αγορά αθλητικού ενθυμίου στην ιστορία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!