Ο Χάμες Ροντρίγκες εξαπέλυσε σπόντες στους Πειραιώτες, τονίζοντας ότι δεν του φέρθηκαν καλά και με σοβαρότητα.

Ο Χάμες Ροντρίγκες ήρθε ως άλλος… Μεσσίας στον Ολυμπιακό, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να «πιάσει» και εν τέλει να αποχωρεί πρόωρα από το λιμάνι.

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του σε Μέσο της Κολομβίας, ο Χάμες εξαπέλυσε σπόντες στους Πειραιώτες, τονίζοντας ότι δεν του φέρθηκαν καλά και με σοβαρότητα αλλά ούτε εκτίμησαν αυτά που προσέφερε στην ομάδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ήμουν σε 24 παιχνίδια και έπαιξα αρκετά, θα μπορούσα να έχω πετύχει περισσότερα γκολ. Έπαιξα καλά. Τα νούμερα είναι λίγο χαμηλά για αυτό που έπαιξα», ανέφερε αρχικά στο “noticiasrcn.com” και συνέχισε:

«Δεν το μετανιώνω, όπως είπα και πριν. Και περισσότερο όταν δεν σου φέρονται καλά ή με σοβαρό τρόπο και δεν εκτιμούν αυτό που έχεις κάνει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!