Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Φακούντο Καμπάτσο για τον πρώην συμπαίκτη του και ηγέτη των Ντένβερ Νάγκετς, Νίκολα Γιόκιτς.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Φακούντο Καμπάτσο για τον πρώην συμπαίκτη του και ηγέτη των Ντένβερ Νάγκετς, Νίκολα Γιόκιτς.

Ο Καμπάτσο εξύμνησε τον Σέρβο αστέρα, προσυπογράφοντας πως κάθε άλλο παρά τυχαίες είναι οι επιδόσεις του στα παρκέ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Αυτή τη στιγμή τα κομμάτια έχουν κολλήσει. Οι Νάγκετς παίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ξέρω πόσο σκληρά δουλεύει ο Γιόκιτς. Μετά από κάθε παιχνίδι πάει στο γυμναστήριο. Δεν έχει σημασία αν έχει παίξει 30′ ή 38′. Βγάζει τη φανέλα του, βάζει τα προπονητικά του και πάει στο γυμναστήρια».

«Δεν έχει σημασία αν είναι 9 ή 10 το βράδυ. Ήταν πάντα αυτός που ερχόταν πρώτος και έφευγε τελευταίος, οπότε δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματα. Στατιστικά είναι ο καλύτερος σε κάθε κατηγορία εδώ και τέσσερα χρόνια», ανέφερε αναλυτικά ο Αργεντίνος γκαρντ του Ερυθρού.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!