Ο Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ του ΟΦΗ παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της Δανίας και μίλησε για τα όσα βιώνει στην Ελλάδα.

Ο Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ του ΟΦΗ παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της Δανίας και μίλησε για τα όσα βιώνει στην Ελλάδα καθώς και για τα… παράλογα που συμβαίνουν στην χώρα μας.

Ο Γκρόνινγκ αναφέρθηκε στην εμπειρία του στην Ελλάδα, τονίζοντας:

«Οι Έλληνες οπαδοί είναι γενικά τρελοί. Είναι άγριοι. Τα γήπεδα είναι παλιά και όχι μακριά από το γήπεδο. Από τη στιγμή που ένας από τους βοηθούς έχει σηκώσει για οφσάιντ, υπάρχουν αρκετοί από εκείνους τους ηλικιωμένους των 70 ετών που τους ακολουθούν κατά μήκος της γραμμής και τους ξεφτιλίζουν», σημείωσε αρχικά και συνέχισε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Υπάρχει αστυνομική συνοδεία στους αγώνας απ’ όταν προσγειωνόμαστε στο αεροδρόμιο. Θυμάμαι το πρώτο μου παιχνίδι που ήταν εκτός έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό. Εκεί έπρεπε να βγούμε στον αυτοκινητόδρομο γιατί οι οπαδοί της ομάδας αυτής περίμεναν το λεωφορείο μας. Οι αστυνομικοί Ήταν πλήρως εξοπλισμένοι, είχαν μέχρι και χειροβομβίδες, δακρυγόνα και όλα αυτά τα σκατά. Οι οπαδοί μπορούν να ρίξουν φωτοβολίδες ευθείας βολής, οπότε όταν τρέχεις για να κάνεις ζέσταμα, μπορεί οι οπαδοί των γηπεδούχων να πετάξουν κροτίδες και να χρειαστείς λίγα λεπτά για να ανακτήσεις την ακοή σου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!