Ο γιος του προέδρου του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης, μίλησε με τους φίλους της ομάδας που περίμεναν την επιστροφή της αποστολής από τον Βόλο.

Η ήττα του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας δεν ήταν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι οπαδοί της ομάδας είχαν βρεθεί στην Τούμπα για να υποδεχθούν την αποστολή και να μιλήσουν στον Ραζβάν Λουτσέσκου και στους παίκτες του. Πρώτοι έφτασαν οι Γιώργος Σαββίδης και Μάκης Γκαγκάτσης, σε μία προσπάθεια να τραβήξουν πάνω τους τις αντιδράσεις.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Και εμείς πονάμε με την πορεία, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά», ήταν η πρώτη αντίδραση του νεαρού Σαββίδη και όταν η κουβέντα πέρασε στην επόμενη χρονιά, τόνισε: «Θα αποκτήσουμε 6-7 παίκτες τουλάχιστον. Άλλοι τόσοι θα φύγουν από την ομάδα». Γιώργος Σαββίδης

Λίγη ώρα μετά έφτασε και η αποστολή του ΠΑΟΚ, με αντιπροσωπεία οπαδών να εκφράζει τη δυσαρέσκεια του κόσμου για τη φετινή εικόνα της ομάδας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!