Την ήττα με 6-2, 6-2 γνώρισε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ από την Γιαπωνέζα Μογιούκα Ουτσιτζίμα, στον 1ο προκριματικό γύρο του Ρολάν Γκαρός.

Την ήττα με 6-2, 6-2 γνώρισε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ από την Γιαπωνέζα Μογιούκα Ουτσιτζίμα, στον 1ο προκριματικό γύρο του Ρολάν Γκαρός.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η 30χρονη Ελληνίδα τενίστρια δεν κατάφερε να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση στην αντίπαλό της (Νο 145 στην παγκόσμια κατάταξη) και ολοκλήρωσε πρόωρα την προσπάθειά της να περάσει στο κυρίως ταμπλό του γαλλικού γκραν σλαμ.

Υπενθυμίζεται ότι στον 2ο γύρο των προκριματικών έχει περάσει από χθες (22/5) η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία θα αντιμετωπίσει μία άλλη τενίστρια από την Ιαπωνία, τη Νάο Χιμπίνο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!